DAGENS LUNCH V.19
Laktosfritt**
Måndag:
Bräckt kassler med kantarellsås & potatisgratäng.
Pestobakad hokifilé med krämig sås av soltorkade tomater & kokt potatis.
Tisdag:
Fläskfilégryta provencale med ris.
Panerad torskfilé med skagenröra & rostade rotfrukter.
Onsdag:
Kycklingschnitzel med currysås & stekt potatis.
Pocherad koljafilé med spenatsås & kokt potatis.
Torsdag:
Köttfärslimpa med baconsås, lingonsylt & stekt potatis.
Panerad sejfilé med remouladsås & kokt potatis.**
Fredag:
Ost/skinkfylld schnitzel med bearnaisesås & stekt potatis.
Skaldjursgratinerad fiskgratäng med kokt potatis.
SERVERAS DAGLIGEN
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis.
Valfri sallad.
Bakad potatis med valfri röra. **
Serveras: Måndag – fredag 11.00 – 14.30 inkl smör, bröd, sallad, kaffe och dryck pris 80:-
Avhämtning inkl. bröd, smör & sallad 70:-